Verbouw

Verbouw en creëer bijzondere mogelijkheden

Ruimte went snel, gebrek aan ruimte nooit. Bij Bouwbedrijf van Ee zien we altijd wel een gat in een ruimteprobleem. Wij helpen u graag bij het verbouwen van uw pand of huis. Met een schitterende aanbouw of verbouwing als resultaat! Passend bij de stijl van uw huidige woning of kantoor. Ambachtelijk gebouwd, bestendig tot in de verre toekomst en binnen uw budget.

Verbouwing intern

Bij een tekort aan ruimte denkt u misschien direct aan een uitbouw. Bouwbedrijf van Ee heeft ruime ervaring met het uitbouwen van allerlei stijlen en soorten panden. Maar ook interne verbouwingen kunnen u veel nieuwe ruimte bieden, en we verrichten ze dan ook regelmatig. Kampt u ook met ruimtegebrek? Soms kan een specialist u meer mogelijkheden voor verbouwen tonen dan u zelf zou durven dromen. Bijvoorbeeld wanneer ruimte functioneler benut kan worden. We kijken graag eens met u mee waar de mogelijkheden liggen voor een verbouwing. Of het nu leidt tot intern verbouwen of een aanbouw, uw verbouwing wordt door Bouwbedrijf van Ee zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd.

Verbouw projecten

Onze werkwijze voor uw verbouw

De verbouw van uw woning zal uw woongenot geweldig vergroten. Denkt u zich eens in over de tijd na het verbouwen…een grotere zithoek voor verjaardagen, verbouwen voor extra ruimte voor spelende kinderen of muziekinstrumenten, een apart deel waar u zich terug kunt trekken om bij te komen van uw dagelijkse bezigheden, meer ruimte door de verbouw om uitgebreid te tafelen, extra ruimte en licht in uw woonkamer, wanneer uw verbouwing degelijk en stijlvol gerealiseerd wordt, gaat u er enorm op vooruit. Hoe voeren wij verbouwingen uit?

Verbouw bespreken

We komen bij u langs om uw verbouw te bespreken.

Samen kijken we met u naar uw woonbehoeftes en hoe u met verbouwen extra ruimte kunt creëren. Voor een middenwoning kan een verbouwing aan de achterkant al veel nieuwe ruimte bieden. We bekijken de nieuwe situatie in de tuin en houden rekening met de buren. Bij een hoekwoning en een vrijstaande woning kunt u meer richtingen uit met verbouwen. Bepalend is dan ook de indeling van de begane grond, gewenste zoninval en uw tuin.

Ook de bouwkundige staat van uw woning moet bepaald worden voor een verbouw. Voorafgaand aan het verbouwen, inspecteren we de constructie van uw woning. Kan een muur uitgebroken worden voor een verbouw, of zijn er draagmuren waar voorzieningen voor moeten worden getroffen? Hoe zit het met fundatie? Hoe moet uw aanbouw geïsoleerd worden? Wat is de leeftijd van uw woning? Welke vloer ligt erin?

3D tekening

Met een 3D tekening krijgt u alvast een voorproefje van uw verbouwing. Bij deze tekening ontvangt u ook een offerte. Kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid ziet u ook juist in déze fase van het verbouwen terug bij Bouwbedrijf van Ee. Uw verbouw wordt gerealiseerd door echte vakmensen, met kwalitatief hoogwaardige materialen. En omdat onze klanten ons veel waard zijn, zijn onze offertes verzorgd tot in de puntjes: compleet en helder. Want onaangename verrassingen tijdens de verbouw, daar zit u niet op te wachten.

3D tekening

Vergunning

Wanneer u een vergunning nodig hebt voor het verbouwen, dan kan Bouwbedrijf van Ee, indien gewenst, uw vergunningsaanvraag voor u verzorgen. En vanzelfsprekend maken wij dan ook de tekening die u nodig hebt bij deze aanvraag. Het voordeel is, dat we bij het tekenen van de verbouw altijd goed nadenken over de praktische haalbaarheid van ideeën. Dit voorkomt onaangename (financiële) verrassingen later.

Voorbereiding

Wanneer de vergunning voor het bouwen is verleend, dan starten we met de voorbereidende fases van het verbouwen. U kunt het complete proces rondom een verbouwing met een gerust hart aan ons overlaten. Van de constructieberekening, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering tot oplevering, uw verbouwing zal uitblinken door kwaliteit en vakmanschap.

Verbouw projecten

Renovatie, meer dan verbouw alleen

In letterlijke zin betekent renovatie: vernieuwen en verbeteren, met behoud van de authentieke stijl. Daar hebt u een bedrijf voor nodig met kennis van oude bouwstijlen en ervaring. Renovatie van monumentale panden, boerderijen, herenhuizen, historische woningen, Bouwbedrijf van Ee maakt ze weer als nieuw! Tot in de wijde regio mochten we al totaal renovatie van woningen en kantoorpanden verzorgen. Van de woningrenovatie van een monumentale boerderij die hiervoor compleet opnieuw werd opgebouwd (behalve een markante schouw), inclusief het vervangen van de oude balklaag in de woonkamer, de montage van nieuwe kozijnen, het aanbrengen van isolatie, de plaatsing van een uitbouw met als kroon op de arbeid: een volledig rieten kap. Tot een monumentaal pand in de binnenstad van Amersfoort. Hiervan werd de binnenruimte compleet aangepast, de wanden opnieuw gestukt en het plafond in oude stijl teruggebracht. De oude sfeervolle balken werden weer in zicht gebracht, geïsoleerd en de tussenruimtes met gipsplaten bekleed. Ook deze verbouwingen laten het vakmanschap en het ambacht van Bouwbedrijf van Ee duidelijk zien!

Verbouw duur?

De verbouw van uw woning zal altijd geld kosten, maar het maakt nogal uit hoe u het vorm geeft. Bouwbedrijf van Ee adviseert u met genoegen over hoe u voordelig kunt verbouwen. Belt u anders eens even om te kijken of een budget van bijvoorbeeld 15.000 euro toereikend zou zijn om uw uitbouw te realiseren. Ook een uitbouw met hergebruik van materialen, zoals kozijnen en radiatoren, zonder extra’s zoals luxe openslaande deuren, wordt ambachtelijk gerealiseerd. Een verbouw van Bouwbedrijf van Ee zal u veel extra woonplezier bezorgen!

Werkwijze

Verbouw bespreken
Offerte en 3D tekening
Vergunningsaanvraag
Voorbereiding verbouw

Over ons

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Bouwbedrijf van Ee
Wesselseweg 117a
3774 RK Kootwijkerbroek
Telefoon

Contact