Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw – functionele, betaalbare kwaliteit

Al jarenlang is Bouwbedrijf van Ee actief in de utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers selecteren ons vanwege ons bewezen vakmanschap. Van een functionele bedrijfshal tot een fraai kantoorpand met allure, ook in utiliteitsbouw toont Bouwbedrijf van Ee wat ze in huis heeft.

Bouwbedrijf van Ee in utiliteitsbouw – kleinschalig, vakmanschap

U zult misschien denken, waarom een middelgroot bouwbedrijf voor mijn utiliteitsbouw project en niet één van de grote bouwbedrijven? Allereerst is onze kleinschaligheid een voordeel ten opzichte van grote utiliteitsbouw bedrijven. Hierdoor werken we efficiënt, en staan we dicht bij onze opdrachtgevers. En, hoewel we een tikkie bescheiden bouwbedrijf zijn, staan we wèl ons mannetje op de bouwplaats. We durven gerust te zeggen: we weten wat er speelt. Ons bouwbedrijf is immers vanuit de praktijk zelf ontstaan. We kennen de uitdagingen in utiliteitsbouw van onze opdrachtgevers. Juist daarom kunnen we u van dienst zijn!

Utiliteitsbouw projecten

Utiliteitsbouw door Bouwbedrijf van Ee

Stel, u wilt een bedrijfshal laten bouwen. Dit soort utiliteitsbouw projecten doet u ook niet dagelijks, dus u wilt betrouwbare, degelijke partijen inschakelen. U hebt mensen nodig voor dak- en wandbeplating, fundatie, isolatie, elektra, noem maar op. U wilt ook niet teveel betalen voor uw utiliteitsbouwproject, dus u moet offertes vergelijken. Maar hoe weet u dat offertes compleet zijn? En hoe weet u zeker dat u geen appels met peren vergelijkt, zodat goedkoop geen duurkoop wordt? En hoe houdt u overzicht op alle werkzaamheden en zorgt u ervoor dat ze op elkaar worden afgestemd? Bouwbedrijf van Ee neemt u deze zorg volledig uit handen. Van ontwerp tot oplevering, wij verzorgen uw utiliteitsbouw project perfect en met passie. Onze toegevoegde waarde in utiliteitsbouw:

  • Het meedenken met opdrachtgevers en advies over hun bouwproject.
  • Het vervullen van een adviserende rol in de selectie van onderaannemers in utiliteitsbouw.
  • Het beoordelen en vergelijken van offertes van diverse onderaannemers. Onze werkwijze is transparant: offertes overleggen we 1 op 1 en onze werkvoorbereidingskosten zijn herleidbaar.
  • Het coördineren van het complete utiliteitsbouw project.
  • Het toezien op naleving en uitvoering van het bestek.

Zoekt u een partner in utiliteitsbouw die kwaliteit levert voor een goede prijs, stop dan met zoeken. Laat u overtuigen door het vakmanschap van onze projecten. Wij vervullen graag een adviserende, coördinerende, toezichthoudende en uitvoerende rol in dit proces. Welkom bij Bouwbedrijf van Ee.

Utiliteitsbouw projecten

Utiliteitsbouw in Nederland

We kunnen in heel Nederland utiliteitsbouw projecten verzorgen. Van utiliteitsbouw Almere, utiliteitsbouw Amersfoort, utiliteitsbouw Gelderland tot utiliteitsbouw Den Haag. We staan voor u klaar!

Projecten

Benieuwd naar nieuwbouwprojecten die Bouwbedrijf van Ee gerealiseerd heeft?

Op zoek naar inspiratie? Bekijk ons fotoboek.

Bekijk projecten

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Bouwbedrijf van Ee
Wesselseweg 117a
3774 RK Kootwijkerbroek
Telefoon

Contact