Nieuwbouw

Nieuwbouw

U hebt een mooi stukje grond in bezit en u wilt een bedrijfspand of woning bouwen. Om uw bouw te realiseren, hebt u een degelijk bedrijf nodig. Bouwbedrijf Van Ee heeft decennialange ervaring met huizenbouw en de uitvoering van diverse nieuwbouw projecten. Van ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding, fundatie, opbouw, isolatie, metselwerk, afbouw of betimmering, als bouwbedrijf kennen we de kneepjes van het vak. Wij bouwen uw nieuwbouwhuis met passie en perfectie.

Nieuwbouw van diverse ontwerpen

Bouwbedrijf van Ee heeft al diverse nieuwbouwprojecten mogen verzorgen uit de hand van een brede kring van architecten. Dit heeft grote voordelen voor u, want onze woning bouw beperkt zich niet tot een bepaalde stijl. Van klassiek tot modern, wij bouwen uw nieuwbouw naar uw smaak!

Nieuwbouw projecten

Van uitwerking naar oplevering van de bouw

Bouwbedrijf van Ee verzorgt alle facetten van het bouwproces. De calculatie, constructieberekening, werkvoorbereiding en dergelijke kunt u bij het bouwen zorgeloos uit handen geven. Onze klanten waarderen ons als betrouwbare partner voor hun nieuwbouw. We scheppen heldere verwachtingen, maken duidelijke en realistische afspraken, we komen onze toezeggingen na en we houden u goed op de hoogte van de bouw. Zoveel mogelijk betrekken we u in elke fase van het bouwen, zodat we optimaal op uw wensen kunnen inspelen. Bouwbedrijf van Ee geeft uw woonwensen vorm!
Ook de gedetailleerde uitwerking van een tekening kunt u aan ons overlaten. Als bouwbedrijf zijn we voordeliger dan een architect, èn u profiteert direct van onze praktijkervaring in de bouw. We denken bij het tekenen altijd direct na over hoe we uw bouw wensen het beste praktisch kunnen uitvoeren, zonder uw kostprijs huis bouwen uit het oog te verliezen. Dit geeft uw nieuwbouw meerwaarde!

Bouwen wordt zorgeloos bouwen

Juist de zaken waar u zelf niet aan zou denken bij het bouwen, zijn bij Bouwbedrijf van Ee in vertrouwde handen. Want wat hebt u aan prachtige materialen, wanneer ze oncomfortabel zijn, niet passen bij de stijl van uw nieuwbouw project of wanneer ze niet op de juiste manier in uw bouw verwerkt zijn? Wanneer de prachtigste hardstenen raamdorpels niet goed opdrogen omdat het met de waterslag niet goed zit, dan hebt u er meer last dan plezier van.

Een kantoor of huis bouwen is en blijft het werk van een specialist. Bij Bouwbedrijf Van Ee is een nieuwbouw project méér dan alleen de bouw conform een bestek. Onze praktijkervaring ziet u terug bij elke afweging die we maken tijdens uw nieuwbouw project. Zodat u ook op lange termijn de kwaliteit van de bouw blijft waarderen.

Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw in hout

Denkt u na over het bouwen van een extra, kleine woning in uw tuin, het bouwen van een aanbouw of de bouw van een mantelzorgwoning? Een houtbouwproject is in sommige gevallen aantrekkelijker en voordeliger dan steensbouw. Als partner van een houtbouwbedrijf kunnen wij uw complete houtbouwproject verzorgen. Voor klussen die we met regelmaat uitvoeren tijdens het bouwen van houtbouw projecten, hebben we standaarden en mallen ontworpen. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt werken. Daar profiteert u van!

Goedkoop huis bouwen

Nieuwbouw woning bouwen duur? Dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Ook met een beperkter budget kunt u bij Bouwbedrijf van Ee goedkoop bouwen. Zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, kunnen we u toch adviseren over goedkoop nieuwbouwhuis bouwen. Het verschil zit ‘m dan in de mate van verfraaiing en afwerking met details, zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit. Maar ook onze kleinschalige organisatie met korte lijnen en 1 aanspreekpunt helpt bij goedkoop huis bouwen. Zo kunt u uw huis bouwen tegen een lagere prijs. Direct advies over wat er allemaal komt kijken bij een nieuwbouw huis bouwen zoals fundering, heipalen? Neem contact op!

Projecten

Benieuwd naar nieuwbouwprojecten die Bouwbedrijf van Ee gerealiseerd heeft?

Op zoek naar inspiratie? Bekijk ons fotoboek.

Bekijk projecten

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Bouwbedrijf van Ee
Wesselseweg 117a
3774 RK Kootwijkerbroek
Telefoon

Contact